Hør fra mine foderværter & del-ejere.

Her kan man læse folks oplevelser med at blive fodervært til en af mine hunde eller være delfodervært, jeg har sat dem op i den rækkefølge at hundene er flyttet til deres nye hjem, de senest flyttede er øverst 🙂

Fra Alexandra som del-ejer Uffe:

Jeg havde i et stykke tid gået og overvejet at købe en ny Chinese crested, da jeg desværre alt for tidligt mistede min tæve i foråret. Men det skulle være fra den rigtige opdrætter denne gang og jeg var meget skeptisk i min søgning. Da jeg faldt over Mea, blev jeg nødt til at kontakte hende og høre om hun havde en hårløs tæve, desværre havde Mea ingen på tidspunktet men jeg fulgte med på hendes side og en dag opdagede jeg skønne Uffe til salg, hende havde jeg jo kigget længe på. Jeg skyndte mig at skrive til Mea og høre mere om hvad det indebar at være delejer, efter meget skrivning frem og tilbage, blev vi enige om at jeg kunne komme og besøge Uffe og tale videre om deleje. Jeg blev mødt af en fantastisk flok hunde, alle super sociale og dejlige, selvfølgelig var jeg helt solgt i Uffe! Jeg skal selvfølgelig undvære min fantastiske Uffe i noget tid mens hun skal have hvalpe hos Mea, men det er så betryggende at vide at jeg altid kan besøge hende. Jeg er så glad for at jeg har muligheden for følge med i hvordan det foregår i et seriøst opdræt, det er super spændende, netop fordi Uffe er deleje får jeg god mulighed for dette.

Der er ingen tvivl om at Mea gør et kæmpe arbejde for racen og dens sundhed. Der gik ikke mange dage før Uffe opførte sig som om hun altid har boet her, det viser virkelig hvilket arbejde der bliver gjort ud af hvalpene og at få dem så veludrustet som muligt. Det har været en skøn oplevelse at købe hos Mea, jeg har altid en livslinje hvis jeg har brug for det.

Jeg er meget taknemmelig for at have fået lov til at få Uffe hjem, jeg kan kun anbefale folk at købe hos Mea, jeg er rigtig glad for at være blevet en del af familien. Der hersker ingen tvivl, det bliver ikke min sidste cc hos Mea!

Mange hilsner Uffe og Alexandra.

**********************************************

Fra Camilla som del-ejer Libby og Boris:

Hej!

Jag träffade Mea när en av mina bästa vänner, Ninette, skulle till Danmark för att hämta sin hund.
Visste redan då att hon hade valpar hemma och min sambo Mats ville väldigt gärna ha en av dom. Jag ville bestämt se henne innan jag bestämde mig.

Mea och Martin visade för mig ett lugn som jag gillar, hundarna likaså… Det tog inte många minuter innan alla kom till ro efter att vi anlände. För mig är det ett tecken på en trygg hundflock där det finns ett tydligt ledarskap!

Nu bor hon ju här hos oss på halvfoder <3

Är otroligt tacksam för denna lilla tös, hon är framåt och nyfiken, en bestämt tös är hon också och säger ifrån när det inte passar henne. Hon kommer otroligt bra överens med vår schäfertik Lilo som är 8 år och talar om för henne när det räcker.

Man kan ju bomadera Mea med frågor och hon besvarar dom alltid i den mån det finns svar! Skulle inte tveka en sekund att köpa fler hundar av henne om det kommer en individ som passar oss!

Tack Mea, för förtroendet när det gäller Libby! Vi älskar henne <3

Stor kram från Camilla, Mats och naturligtvis lill husse Simon och Lilo <3

**********************************************

Fra Anna som del-ejer Klever og Lila (kuld 4 og 5):

Vi har länge diskuterat att vi ville ha nån mindre hund här hemma tillsammans med våra Irländska varghundar (Vi har 4 vuxna hemma, vi föder upp rasen). Har tittat ett tag på just CCD då en valpköpare till oss har rasen och vi har tyckt att dom är underbara. Meningen var att dom skulle ha en kull i höstas men det blev inget. Och efter det så kände vi att nä det var nog inte meningen vi skulle ha en liten en.Sen kom vi i kontakt med Mea via FB, och sen rullade det bara på – ödet ville annorlunda. Och nu sitter vi som ägare till lilla Klever, eller ”Ozzy” som vi kallar honom.

Mea är väldigt mån om sina hundar och tar bra hand om dom. Det är härligt att se en sån fin flock, välskötta och pigga och glada hundar. Mea är väldigt insatt i sina raser som hon har – och inga frågor är dumma frågor – man kan fråga vad som helst till henne. Hon är inte bara mån om sina hundar/valpar utan även sina valpköpare och är väldigt kräsen vem hon säljer till – och det tycker jag är ett gott tecken!Jag är väldigt glad att jag kommit i kontakt med Mea (och Martin) – tryggare uppfödare kan man nog inte hitta.

Det är en oerhörd kontrast att äga en liten puff mot en stor Varghund – men vad underbart det är. Lilla Ozzy är en helt underbar liten varelse, full av energi. Det är fullt ös från morgon till kväll, många skratt får man. Man har fått lära sig att se vad man sätter fötterna nånstans så där inte är nån liten Ozzy i vägen. Och det bästa av allt är nog att Ozzy alltid vill ha sovmorgon.

Tack för att vi fick äran att ta hand om lilla Ozzy och snart Lila <3

**********************************************

Fra Heidi som er fodervært for Hanah, Fido og Bela:

Min mand og jeg har længe gået og snakket om vi ikke skulle have hund nr. 2 for vi synes begge vores Simba godt kunne bruge en legekammerat plus en tæve til at sætte ham lidt på plads. Vi snakkede frem og tilbage over længere tid, men vi tog aldrig den endelige beslutning. For ingen af os havde det overskud det krævede at få en lille hvalp i huset.
Herefter lod vi det lidt ligge for min mand ville ikke have en voksen hund.

Da vi egentlig havde skudt ideen om hund nr. 2 langt væk ser jeg via facebook at Mea/ Belua Mea havde 1 hund som søgte fodervært. Da jeg kommer nede ved Martin og Mea kender jeg deres hunde, så da jeg så annoncen vidste jeg her var det rigtige. Jeg skyndte mig og vise det til min mand. Han var enig og havde intet i mod hun var voksen, når hun nu kom fra dem af. Vi begge var vilde med Hanah og jeg skyndte mig derfor at skrive til Mea og stille hende 1000 spørgsmål om hvad det kræver at være fodervært. Mea var hurtigt ved tasterne og forklarede og sendte billeder. Vi blev hurtige enige, for vi følte begge vi var i de bedste hænder, så jeg pakkede bilen og kørte ned for at hente smukke Hanah.

Hanah var selvfølgelig en smule nervøs i starten, for hun skulle jo lige have lov og vænne sig til 3 store katte og en stor hund. Hun var heller ikke vildt imponeret over Simba og hans muskler. Men vi synes hurtigt at hun fandt sin egen plads i flokken. Hun styrer Simba med hård hånd. Kattene elsker hun og de leger altid. På de daglige gåture leger de tagfat hvilket er skønt og se. Ellers er de store putte venner i sofa og seng, så vi andre dårligt kan være der.

En del rynker kort på næsen når jeg fortælle vi ikke ejer hende, indtil folk forstår at det ikke betyder så meget i den lange ende. Hun er jo hos os og de glemmer vi har en hjælpe-line fra ejer, som mange ellers mister når de har hentet deres hund. Hun skal naturligvis hjem i nogle perioder når hun skal parres eller have hvalpe. Det er det hårdeste, for hun fylder ret meget, så her virker enormt tomt når hun ikke er ved os. Men det holder mig ikke tilbage for Martin og Mea er så søde og har åbnet deres hjem for os. Så vi kan besøge hende og komme på weekender.

Her i vinters oplevede vi så for første gang at Hanah skulle væk da hun skulle have hvalpe hos Mea/ Belua Mea. Alle der ejer en kineser ved hvor meget kærlighed og fjollethed de indeholder, så jeg må indrømme at både min mand og jeg synes at der blev enormt tomt, da Hanah tog tilbage til Mea. Vi hørte derefter Mea om hun ikke havde en tæve der skulle pensioneres som vi kunne tilbyde et godt hjem, så vi ikke helt var så efterladt.
Vi ville have en hårløs mere, for jeg må indrømme at pels pleje bare ikke er mig, selv om min mand elsker dem med meget pels. Men en af de gange jeg var nede og besøge Hanah og hendes hvalpe faldt snakken på pelsplejen på en powder puff. For har altid været ret vild med Mea’s Bela, som søgte fodervært, men vidste også jeg nok ikke ville kunne klare den pelspleje der hørte med når de var i fuld pels. Men Bela var lige blevet trimmet helt ned, så jeg måtte jo spørge Mea om man bare kunne holde hende nogenlunde kort. Svaret jeg fik betød, at bare måtte have Bela med hjem, for selvfølgelig kunne pelsen holdes kort.

Den beslutning er jeg så glad for jeg tog, for har knyttet mig rigtigt meget til Bela og hun er blevet mors hund, hvor Hanah er blevet fars pige. Så vi har nu hver en og putte med på sofaen. Simba nyder også at Bela er kommet til, for endelig har en fundet en der gider med ude og rigtigt tonse på marken og løbe efter ting sammen.

Jeg kan kun anbefale at være fodervært og især hos Belua Mea. For vi har de dejligste hunde og får lov at se og følge et sundt og fornuftigt opdræt.

**********************************************

Fra Louise som del-ejer Zombie & Kemp:

Første gang jeg mødte Mea var aftenen før en marsvineudstilling, jeg havde købt et marsvin af hende og skulle hente det inden de skulle igennem indtjek med deres egne dyr.
Dagen efter, på selve udstillingen mødte jeg hende igen og så de fantastiske dyr, hun havde med. Og siden da, har vi fundet ud af hvor meget vi har tilfælles og har holdt kontakten ved lige, jeg har da også flere af hendes marsvin i mit opdræt den dag i dag.
 
En aften vi skrev sammen kom samtalen ind på hendes hund Zombie, som hun gerne ville finde en delejer til, hun sendte mig et billede og jeg var solgt!!
Så ret hurtigt fik jeg planlagt turen fra Jylland til Falster, så jeg kunne komme ned og hente lille Zombie hjem. Jeg ankom hos Mea fredag aften og blev mødt af en flok af glade hunde, der i blandt min lille Zombie, en lille ener. Vi snakkede og hyggede, og Mea fortalte, at hun den næste dag skulle til Sverige og have parret Hanah af en lækker CCD. 
Dagen efter tog jeg turen hjem ad med Zombie ved siden af mig, og lige siden har hun været ved min side stort set altid. Hun er en fantastisk lille hund, havde jeg ikke vidst bedre, ville jeg have troet at hun havde været en del af min lille hundeflok altid. Og lige meget hvad jeg har budt hende af udfordringer, har hun taget dem alle med stiv arm/pote.
Hun sælger racen suverænt, blot ved at være sig selv!!
 
Zombie og jeg har siden taget turen ned til Mea og hundene flere gange, så jeg har fuldt Hanah og hendes voksende babymave på tæt hold, hvilket for mig har været en stor oplevelse. Så da Mea spurgte om jeg ikke havde lyst til at være med når hvalpene kom til verdenen, var jeg utrolig glad og klar med det samme. Jeg skulle jo egentligt ikke have flere hunde, men… hvad nu hvis der var en fin lille THL tæve til mig? Og det skulle være en tæve, da jeg ikke ønsker at skulle tænke på løbetid og en hanhund.
 
Tiden for Hanahs termin kom, og vi ventede og ventede og bedst som vi havde opgivet at hun skulle gå i gang, gik hun i gang mandag eftermiddag. Da hun senere på aftenen var færdig, lå der 6 skønne, skønne hvalpe ved hendes side. Der var dog ingen THL pige til mig, men den ene THL dreng, Kemp, havde fanget min opmærksomhed. Så da Mea tilbød mig at få ham som delehund sammen med hende, hvor hun ville have avlsretten på ham, var jeg straks klar.
 
Så nu har jeg 2 helt fantastiske delehunde sammen med Mea, og jeg kan kun anbefale andre der går med tankerne om det i at springe ud i det. Hos Mea/ Belua Mea får man en super hund, om det så er en hygge, familie eller udstillingshund man ønsker sig. Så får man en sund, velfungerende og vel socialiseret hund, hvor der er lagt mange tanker bag både parring, valg af hanhund og  sundhed.
 
Jeg har i dag 5 hunde, jeg kalder for mine, men alle 5 er hunde, jeg har udstationeret ved mig og derfor deler med opdrætteren med forskellige kontrakter, for mit vedkommende er det 3 DKK opdrættere af 3 forskellige racer. Grunden til at jeg sprang ud i det, var at jeg ønskede mig de absolut bedste hunde til udstilling og det får man hvis man del-ejer med opdrætter. Og jeg har kun haft gode oplevelser med det.
 
Skulle der sidde andre der går med tankerne om at få en delehund, deler jeg gerne ud af min viden og erfaringer. Så bed Mea om min mail eller mit telefon nummer, så svare jeg det bedste jeg kan.